Bookingagenten Quality Time og eventene de arragenterte

2013-11-19_1423Quality Time var en bookingagent som ble drevet ut av Oslo i Norge. Bookingagenten har nå lagt ned men har i sin tid stått bak veldig mange arrangementer i Norge. Stort sett alle arrangementene som de arrangerte var innen sjangeren hip hop og rap.

I 2011 arrangerte Quality Time J.Cole og live band som spilte på Sentrum Scene i Oslo. Dette var ikke første gangen J.Cole spilte i Norge og gleden var stor over at han skulle spille nok en gang. Det var etter henvendelser fra brukere som ønsket større scene og fri aldersgrense at denne konserten ble satt opp på nettopp Sentrum Scene. J. Cole er en rapper fra North Carolina i USA og ble aller først oppdaget av den kjente hip hoperen Jay Z. Han har signert platekontrakt med selskapet til Jay Z, som heter RocNation. Det var Dreamon som varmet opp for J. Cole første gang han spilte i Norge og suksessen var stor, og derfor ble det Dreamon som varmet opp denne gangen også.

The Game var også arrangert til å spille i Norge i 2011, også på Sentrum Scene. Denne gangen var det etter utgivelsen av hans nyeste plate som het ”RED Album”. The Game har med seg mange kjente artister når han spiller, sånn som Dr. Dre, E40, Kendrick Lamar og også Nelly Furtado og Chris Brown. The Game sies å være en av de råeste liveartistene som noen gang har kommet ut av Compton. Som supportband var det Danny & Pumba fra Holmlia i Oslo som skulle varme opp salen for The Game. Arrangementet ble satt opp både med 18 års grense og fri aldersgrense.

I 2012 stod også Quality Time booking bak mange vellykkede arrangementer i Norge. Det ble satt opp et arrangement på Garage i Bergen i 2012, som het The Wonder Year Live. Arrangementet var satt opp slik at først skulle publikum bli vist en film av The Wonder Year, og så skulle filmen bli etterfulgt av klubbsett med 9th Wonder og en showcase med to andre artister. Han som står bak navnet 9th Wonder er en Grammy vinnende artist som lager mye musikk for blant annet Mary J Blige, Jay Z og Drake. Han er også en rå rapper, sinnsyk DJ og professor i musikkhistorie. Den første artisten som 9th Wonder noen gang signerte var Rapsody. Selskapet til 9th Wonder heter It’s A Wonderful World Music Group. The Kid Daytona er også en artist som ble signert til The 9th Wonder sitt plateselskap. Dette arrangementet ble flyttet til en annen dato men ble nok likevel en suksess.

Quality Time stod også bak arrangementet hvor Tinie Tempah spilte live på Sentrum Scene i 2012. Tinie Tempah er en electro hop rapper fra Øst London. Låtene hans har toppet mange musikklister både i England og flere steder. Han var også overraskende lenge på hitlistene i USA. Han ble kåret til Årets Artist av The Source, etter han turnerte med både Usher og Rihanna. Support på dette arrangementet ble A-Lee som kommer fra Oslo. G-Side var også support og de kommer fra Alabama. De sies å være på vei oppover innen hip hop i USA.

Privacy Policy