De rikeste rapperne

Hva har 50 Cent, Jay-Z og Kanye West til felles? Jo, musikken har gjort dem alle til mangemillionærer.

Mens norske rockemusikere klager over at de aldri har tjent penger på musikken, bader de amerikanske rapperne og hip hop-artistene i penger, bokstavelig talt skal vi tro det amerikanske økonomitidsskriftet Forbes.

Rapperne investerer pengene sine

dr-dreBlant de rikeste produsentene og rapperne finner vi blant annet Dr. Dre, som solgte flere av musikkoppfinnelsene og rettighetene sine til Apple tidligere i år. Men den rikeste av dem alle er Diddy, som skal være god for hele 735 millioner dollar. Diddys inntekter kommer ene og alene fra musikken, mens Dr. Dre har gjort som mange andre rap-artister, nemlig og investert pengene sine på børs og i andre selskaper som har gjort det godt, også utenom musikken. Dette er til sammenligning nesten 10 ganger større enn jackpotten du nå kan vinne på Mega Fortune, en av de mest populære spilleautomatene du kan spille på hos et nettkasino. Men, 17 millioner euro kommer godt med uansett vil vi tro.

Hardt arbeid lønner seg

Det er ingen tvil om at hardt arbeid lønner seg til slutt. Blant de fem rikeste rapperne i verden finner vi sammen med Diddy, og Dr. Dre, som henholdsvis er gode for 750 og 700 millioner dollar, også Jay-Z, som ikke ligger langt unna med sine 500 millioner. 50 Cent og Birdman har begge bygd opp en solid formue på rundt 150 millioner dollar. Fellesnevneren for dem alle er at de har jobbet hardt i alle år, aldri gitt opp og fortsatt arbeidet selv om de har møtt motstand på veien. Resultatet ligger nå på bordet foran dem, eller i form av et basseng ute i hagen.

Privacy Policy