Hip hop album som slippes ut 2014

kid

Da har et nytt år startet og en mengde heftige album er på vei inn i hiphopverdenen. The Alchemist har allerede sluppet sin nye skive med freshe beats, men det er resten av året vi skal glede oss til. En gang i løpet av februar kommer nemlig Kid Cudi ut med sin nye skapelse, samtidig som evige Prodigy har lovet oss nye låter rundt samme tid. Slike nyheter kan få enhver hiphopelsker til å hoppe av glede, men det ender ikke her.

Romantikerne dere ute kan se frem til en ny plate av O´Marion, mens gangstere får vente på Ricky Ross til mars måned når han har lovet å slippe sitt nye album. Mobb Deep og Method Man kommer også til å gi ut hver sin plate i løpet av året – det samme gjelder bestefar Ice Cube og den levende legenden 50 Cent. The Game, Ghostface Killah og selveste Nicky Minaj har også nevnt at de muligens vil slippe et nytt album i 2014, men disse kan man aldri regne med.

Det ser ut til at 2014 blir et bra år, mengder av nye skiver i butikkene og ferske sanger å nyte. Om den etterlengtede tribute-skiva til J Dilla kommer ut under navnet The Diary, vil den sprenge året fullstendig. Vi håper på deg, 2014!

Privacy Policy