Hip hop på nett – spill

Det er ikke mange musikksjangre som i moderne tid har utviklet en så komplett og helhetlig subkultur som det hip-hopen har gjort. Den kan dog variere mellom gangstere som har gata som sin jungel og søkkrike musikere som virkelig har slått gjennom på den store scenen. Derfor finner man mange deler av denne subkulturen i mange spill på nettet, så alle som liker hip hop kan definitivt finne noe de kjenner seg igjen i på den måten.

Spilleautomaten Loaded har blitt veldig populær blant folk som er glad i både spill og hip hop. Her kommer det tunge beats hver gang man innkasserer en premie, og hele spillet er lagt opp for å appellere til denne sjangeren sin fanbase. Blant annet er mange av symbolene utformet for å gi assosiasjoner til kjente rappere og deres livsstil. I dag utvikles spilleautomater med en lang rekke temaer, og man kan lese om Loaded og mange andre hos Casinovinnere.com.

mujaffaDet å være i klammeri med politiet er også en uløselig del av hip-hopen sin kultur, og denne delen av kulturen kan man prøve å ha det gøy med gjennom gratisspillet The Heist. Mange husker kanskje også det populære kultspillet Mujaffa og hans BMW som var en stor hit for omtrent ti år siden. Dette finnes faktisk gratis tilgjengelig ute på nettet fortsatt, så her er det bare å style BMW og reise ut for å samle inn kondomer og sjekke opp blondiner.

Hip hop er som kjent veldig mye mer enn bare en musikksjanger. For veldig mange mennesker er det en livsstil, og det å leve den ut inkluderer mer enn bare å høre på musikken. Noen sider er det kanskje like greit å ikke adoptere, slik som hasjrøyking og trøbbel med politiet.

Privacy Policy