Hiphop-festivaler høst 2014

7438Alle som er glad i musikk vil gjerne oppleve favorittmusikerne live. En fin anledning til å oppleve kjente hiphop-artister, er å dra på festival. Det arrangeres festivaler innen alle musikksjangere, så det er ikke vanskelig å finne en hiphop-festival innen rekkevidde som man vil delta på.

Flow-festivalen i Finland har hatt en liten pause, men dukker opp igjen i år. Her presenteres et bredt utvalg av interessant musikk, herlige visuelle effekter og engasjerte musikere. Mange regner dette som kronjuvelen i Finlands festivalkrone. Festivalen arrangeres i Suvilahti, et nedlagt kraftverk, i gangavstand fra sentrum. Blant artistene som kommer er Outkast, som feirer tjueårsjubileum i år, The National, Janelle Monáe og Darkside. Men det kommer selvsagt mange flere enn disse.

I Berlin arrangeres blant annet Greenville Music Festival, der man også kan oppleve hiphop fra noen av verdens mest kjent artister. Festivalen arrangeres i slutten av juli, og det spilles mange varierte konserter. Berlin Festival dukker opp i september, med en miks av det meste innen musikk. Hiphop utgjør en stor bit av denne festivalens attraksjon for folk fra hele Europa.

Storsjöyran i Östersund kan by på et bredt utvalg av musikk innen mange sjangere. Det arrangeres også konserter med kjente hiphop-artister, og man kan oppleve herlig musikk fra hele verden. Det er alltid noe spesielt med å oppleve musikk sammen med andre. Det blir noe helt annet enn å lytte til musikk hjemme i stua.

Privacy Policy