Kingsize.no – Skandinavias største hip hop magasin

2013-11-19_1418Kingsize ble startet opp av noen norske hip hop entusiaster, og var først og fremst et hardcore nisjeblad, som kom ut i 2001. Kingsize.no, som er nettsiden til bladet ble også lansert i 2001. Både bladet og redaksjonen vokste mer og mer, i takt med at kulturen for hip hop vokste i landet også. I 2004 nådde Kingsize et nytt punkt i utviklingen og slapp det året ut første Kingsize blad i Sverige. Helt siden 2004 har det bare gått bedre for Kingsize.

Fra 2004 så har Kingsize gitt ut blader på to språk, og bladene kommer ut annenhver måned. Bladet som Kingsize inneholder alt fra intervjuer med de nyeste norske hip hop gruppene til de intervjuer med de største utenlandske hip hop artistene. I tillegg kan man lese om alle aspektene som går under kulturen av hip hop, sånn som blant annet artikler om mote, grafitti, uteliv osv.

I tillegg til bladet som Kingsize gir ut annenhver måned, så står de også bak to av Skandinavias største hip hop nettsider. Nettsidene oppdateres hver ukedag, og da kommer det inn nyheter både med norske og internasjonale nyheter. I mai 2007 så lanserte Kingsize Skandinavia den aller første web tv’n som hadde fokus på hip hop. Web tv’n fikk navnet Kingsize TV.

De som jobber hos Kingsize driver også med events i hip hop miljøet, og jobber med alt fra realease parties til konserter og ulike klubbkonsepter gjennom hele året. I tillegg til alt dette så hjelper Kingsize til med markedsføringen av nesten alle arrangementene som retter seg mot hip hop og R&B i Norge.

I desember 2007 så lanserte Kingsize.no en ny nettutgave av nettsiden og med dette tilførte de noe nytt til hip hop kulturen. De lanserte nemlig da Norges første hip hop community på nett. Målet med denne lanseringen var å samle alle de aktive brukerne av hip hop kulturen i Norge og dermed skape en arena for utveksling av kontakter, erfaringer og kunstneriske innhold.

Når du er inne på nettsiden Kingsize.no så åpner det seg virkelig en ny verden for deg som bruker eller leser. Det er tydelig hvor magasinet, community og forumet er og hvor du må trykke for å komme deg videre. Som bruker kan man også registrere seg på nettsiden og dermed logge inn ved bruk. Forumet kan kun brukes av registrerte brukere.

Under magasinet på Kingsize kan man lese om nyheter, mote, man kan se bilder, lese om hva som skjer på utelivsfronten, man kan lese ulike intervjuer med mange forskjellige artister, man kan lese anmeldelser, lese om nye spill og også komme seg inn på Kingsize TV og også se ulike videoer som er tilgjenglig via nettsiden. Under community kan man velge mellom musikk, bilder og videoer. Her er det stadig vekk oppdaterte nyheter som vises som første saker på nettsiden. Det oppdateres også jevnlig hvilke brukere som sist har vært inne, hvilke låter som er sist lastet opp, hvilke bilder er sist lagt inn og hvilke videoer som sist er lagt inn.

Privacy Policy