Rock på nett – 80-tallet

Bandet Guns N’ Roses oppnådde stor suksess, spesielt på 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet. Bandet spiller fortsatt sammen, og har hatt mange store hiter gjennom årene, inkludert sangen Sweet Child ’o Mine, Welcome to the Jungle og November Rain. Bandet startet karrieren i 1985, og ga ut sitt første studioalbum i 1987. Albumet ble en umiddelbar suksess, og de neste to albumene gjorde dem enda mer populære. De har solgt omtrent 100 millioner album, og er et av de mestselgende hardrockbandene noensinne.

guns-n-rosesGuns N’ Roses startet å turnere som oppvarmingsband for andre band, men ble snart så berømte at de turnerte alene. Som mange band, har de skiftet ut flere av medlemmene gjennom årene. Bandet har også opplevd både motgang og medgang, men har kommet seg gjennom det. De har også fått suksess utenfor musikken. De har blitt inkludert i rockens Hall of Fame, og de har blitt en musikalsk del av flere konsollspill tilhørende Playstation. Nå har de til og med fått en egen spilleautomat med deres navn og avtrykk. Spilleautomaten kan spilles på Instacasino, sammen med andre spill inspirert av populærkulturen. Guns N’ Roses har også inspirert en mengde andre band, og selv om bandet ikke er spesielt aktive lenger, har de planer om flere konserter. I april 2016 skal de spille i Las Vegas. Dette er del av en gjenforeningstour i miniatyr gjennom USA.

Guns N’ Roses ga ut totalt 7 studioalbum, samt en studio-EP i årene 1986 til 2008. I 1999 ga de også ut et konsertalbum. Selv om de ble kjent som et bra liveband, var det også en del negative hendelser som fikk stor blest i media, som opptøyer, konserter som startet for seint, og vokalistens trang til å klage på ting. I starten hadde bandet også problemer med bruk av alkohol og narkotika, men dette bedret seg litt med årene. For fansen er det likevel musikken og de gode opplevelsene som er knyttet til bandet. Les gjerne mer om bandet ved å besøke Guns N’ Roses’ offisielle nettside. På bandets nettside finnes det også informasjon om kommende konserter de skal holde, og det er fortsatt mulig å sikre seg billetter til noen av konsertene, men det gjelder å være raskt ute. Fansiden er uansett et absolutt must for alle som elsker musikken til Guns N’ Roses.

Privacy Policy