Snoop Dogg

Snoop_Dogg_by_Bob_Bekian_2Den amerikanske rappestjernen Snoop Dogg, som nylig har byttet artistnavn til Snoop Lion, kommer tilbake til Norge i august i år. Siden han i 2012 ble tatt med 8 gram cannabis og et stort beløp i kontanter som han ikke hadde erklært i tollen, har han ikke hatt tillatelse til å komme tilbake til landet før nå.

Konserten finner sted i Oslo Spektrum søndag den 3. august. De to forrige konsertene ble holdt i 2007 og 2011, og begge ble utsolgte. Billetter er tilgjengelige via billettservice.no.

Konserten i år kommer i kjølvannet av Snoops tolvte studioalbum, fjorårets Reincarnated. Dette var hans første album som ikke bestod av hiphop/rap. Som tittelen foreslår hopper han her over i en helt ny genre for Snoop, tar det nye navnet Snoop Lion, og disker opp med et komplett måltid av reggae. Men fans av «gamle» Snoop trenger ikke å fortvile, det kommer til å være plenty av velkjent materiale fra tidligere album på konserten.

Og for de som er interesserte i hiphop og rap, men ikke ønsker å vente helt til august, så kommer det konsert allerede den 25. juni med den amerikanske hiphopduoen Mobb Deep, som har vært i gamet like lenge som Snoop. Begge lanserte debutalmbumer i 1993, og Snoop er også aktuell som gjesteartist på duoens nye album «The Infamous Mobb Deep». De spiller på Parkteateret, og konserten starter klokka 21.

Privacy Policy